Projekts ilgs divus gadus un projekta balvu fonds ir 50 tūkstoši eiro. Projektā iesaistījušās Latvijas Universitāte, Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa augstsskola", Rīgas Tehjniskā universitāte, Rīgas Stradiņa Universitāte, Transporta un sakaru institūts, Rīgas Ekonomikas augstskola, Ekonomikas un kultūras augstskola, Vidzemes Augstskola, Rēzeknes Augstskola un Ventspils Augstskola.

Biznes projekti tiks īstenoti Burtnieku, Ķegumu, Madonas, Apes, Alūksnes, Burtnieku, Gulbenes, Iecavas, Jaunjelgavas, Kuldīgas, Ķegumu, Lielvārdes, Ludzas, Madonas, Mazsalacas, Ogres, Pļaviņu, Rēzeknes, Saldus, Siguldas un Smiltenes novados.

Nākamo divu mēnešu laikā - 10.jūnijam - katra komanda izstrādās rīcības plānu ar projektiem, kurus tā plāno realizēt divu gadu periodā, lai novadā radītu jaunas darbavietas, piesaistītu investīcijas vai citādi veicinātu novada ekonomisko attīstību.

Otrās kārta noslēgsies ar TV šovu, kura gaitā 10 labākās komandas prezentēs savus rezultātus un saņems daļu no balvu fonda - 10 000 eiro.

Konkurss, kuru organizē jauno uzņēmēju organizācija "JCI Latvia" turpināsies līdz 1.jūlijam.