Aizņēmums gūts Valsts kasē 416 610,00 eiro apmērā ar Valsts kases noteikto gada aktuālo procentu likmi un atmaksas termiņu - 15 gadi. Pamatsummas atmaksu Jēkabpils pašvaldība uzsāks pēc gada, izņēmuma atmaksa garantēta ar pašvaldības budžetu.

Ceļu un ielu remontdarbu investīcijas projektā īstenos kapitālos remontdarbus šādos ceļa posmos Jēkabpilī: Auseklīša ielas, Kļavu ielas un Vienības ielas atzars no lokveida krustojuma līdz Kļavu ielai. Gājēju ietves Viestura ielā. Ielu remontdarbi pēc inženierkomunikāciju rekonstrukciju darbiem - Jēkaba ielā, posmā no Pormaļa ielas līdz Nameja ielai, Ziemeļu ielā posmā no Slimnīcas ielas līdz Smilgu ielai, Gulbju ielā, posmā no Pļaviņu ielas līdz Zvanītāju ielai, Viesītes ielā, posmā no Nameja ielas līdz Viestura ielai un Rūpniecības ielā.

Investīciju projekta kopējā summa ir 520 762 eiro, tostarp 80 % no šīs summas ir aizņēmums Valsts kasē jeb 416 610,00 eiro, savukārt 20% - pašvaldības līdzfinansējums, proti, 104 152 eiro, kas jau ieplānoti 2014.gada budžetā.

Pašvaldības iesniegumu par aizņēmuma piešķiršanu izskatīs 6.augustā.