Pavisam dienas gaitā te noritēja sacensības 13 dažādos sporta veidos, pulcinot vairāk nekā 3000 dalībnieku un apmeklētāju no dažādām Latvijas pilsētām un ciemiem - Jēkabpils apkaimes, Rēzeknes, Daugavpils, Rīgas, Liepājas, Kuldīgas un citām Latvijas pilsētām, pastāstīja Jēkabpils Jaunatnes lietu speciāliste Lāsma Skļarska.

Sacensības noritēja basketbolā, ielu futbolā, ielu florbola, handbolā, volejbolā, ielu vingrošanā, armvrestlingā, skeitparka sporta veidos, kā BMX Freestyle un skrituļslidošana. Tāpat par labākā titulu jaunieši mērojās spēkiem galda hokejā, novusā un ping pongā jeb galda tenisā.
Jēkabpils pilsētas pašvaldības Jaunatnes lietu speciāliste Lāsma Skļarska.

Īpaši spraigas un sīvas sacensības izvērtās tieši starp "Ghetto Basket" dalībniekiem, jo šeit vecākās grupas pirmā vieta cīnījās par ceļazīmi uz Polijas pilsētā Lodžā notiekošo ielu basketbola turnīru "Streetbasketmania", kas norisināsies no 31.maija līdz 1. jūnijam.

Šo iespēju sīvā cīņā izcīnīja komanda no Jēkabpils "Zem Elli", kuras sastāvu veidoja BK "Jēkabpils" basketbolisti - Edgars Leja, Artis Arnītis, Cammeron Rundels un Mātīss Čaupjonoks.