Lai saglabātu intrigu konkursa dalībniekos, uzvarētājus konkursa nominācijās: –"Pašvaldība izglītotam, radošam un aktīvam iedzīvotājam" ar apakšnomināciju "Pašvaldība veselam iedzīvotājam" un laureātus nominācijā "Pašvaldība iedzīvotāju iesaistīšanai" ar apakšnomināciju "Pašvaldība ES vērtību un iespēju popularizēšanai", paziņos rīt konkursa noslēguma ceremonijā.

Par uzvarētājām šajās nominācijās kopumā tiks apbalvotas 14 pašvaldības – Ventspils pilsēta, Nīcas novads, Raunas novads, Smiltenes novads, Valmieras pilsēta, Jelgavas novads, Viļakas novads, Dagdas novads, Daugavpils pilsēta, Jaunpils novads, Jūrmalas pilsēta, Rundāles novads, Tukuma novads un Jelgavas pilsēta.

Visi konkursa dalībnieki saņems vērtīgas balvas no konkursa sponsoriem, sadarbības partneriem un atbalstītājiem.

Apbalvošanas ceremonijā tiks sumināti arī Eiropas Gada cilvēki.Tie, kuri daudz darba, pūļu, nesavtības un sirsnības ieguldījuši gan kultūras, gan veselīga dzīvesveida, izglītības un arīdzan iedzīvotāju iekļaušanas jomā, tā paaugstinot dzīves kvalitātes latiņu savā novadā vai pilsētā.
Konkurss tiek organizēts ar mērķi veicināt pašvaldību atbalstu iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanā, nodrošinot to iedzīvotājiem daudzveidīgas un kvalitatīvas izglītības, atpūtas un iesaistīšanās iespējas.

Latvijas Pašvaldību savienība konkursu rīko sadarbībā ar Kultūras ministriju, Labklājības ministriju, Veselības ministriju, Izglītības un zinātnes ministriju, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju, Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, Eiropas Parlamenta Informācijas biroju Latvijā un Plānošanas reģioniem. Konkursa ģenerālsponsors ir AS "Swedbank". Konkursa sadarbības partneri ir SIA "Lattelecom", VAS "Latvijas dzelzceļš", Latvenergo koncerns. Konkursu atbalsta AS "Grindeks", Taipejas misija Latvijas Republikā, AS "Valters un Rapa", AS "Latvijas Valsts meži" un SIA "Tirdzniecības nams Kurši". Konkursa informatīvie atbalstītāji ir "Latvijas Avīze", Latvijas Radio 1, portāls DELFI, žurnāls "Logs".