Par talkošanas vietām iespējams interesēties pie talkas atbildīgajiem pagastos. Veiksmīgam darbam ieteicams nodrošināties ar grābekļiem, cimdiem, dzeramo ūdeni un galvenais – ērtu apģērbu, ar iespējām pielāgoties laikapstākļiem. Daudzās fiksētajās talkošanas vietās būs iespēja padzert siltu tēju un iestiprināties.

Talkas aktivitātes pagastu pārvaldēs:

Svētes pagasts
Talkotāji sakopšanas darbus veiks vairākās vietās – Jēkabniekos, ap kapiem, pie karjera, veikala apkārtnē, jauno dzīvojamo māju pagalmos, jaunieši vairāk pie centra "Agape", kā arī Atpūtas ciemā.
Talkas atbildīgā Sarmīte Nikiforofa; tālr.: 29800747

Lielplatones pagasts
Galvenā rosība notiks Sidrabes ciema parkā, kur iedzīvotāji sakops gan apkārtni, gan ierīkos paši sev "līgošanas" vietu saulgriežu svētkiem, darbošanās arī gar upi.
Talkas atbildīgā - Agrita Reinvalde, tālr.: 28308322.

Sesavas pagasts
Notiks sakopšanas darbi Sesavas parkā, kur būs darbošanās arī ūdens tuvumā, Bērvircavā pie Vircavas upes, Kavos un Buķos.
Talkas atbildīgais Staņislavs Matuss, tālr.: 27234237.

Līvbērzes pagasts
Līvbērzes pagastā 27. aprīlī talkotājiem tikšanās vieta pie pagasta pārvaldes plkst.9:00. Darba pietiks visiem! Savukārt Vārpas ciemā tikšanās ciema centrā plkst.10, lai tīrītu Svētes labo krastu.
Talkas atbildīgais Lauris Ovsjanko, tālr.: 27810963.

Glūdas pagasts
Darbi notiks vairākās vietās – Nākotnes ciemā pie Auces upes, Viesturciemā sakops ceļmalas un grāvmales, kā arī Dorupes un Zemgales ciemos.
Talkas atbildīgā Silvija Zīberte, tālr.: 26366631.

Platones pagasts
Arī šeit talkošana būs vairākās vietās – Pēterlaukos, Lielvircavā, Platonē un Poķos. Pulcēšanās pie zupas katla notiks Lielvircavā.
Talkas atbildīgā Rasma Krauze, tālr.: 26547117.

Valgundes pagasts
Iedzīvotāji arī šogad attīrīs ceļmalas no atkritumiem.
Talkas atbildīgais Andris Krastiņš, tālr.: 26409183.

Vircavas pagasts
Galvenā talkošanas vieta būs Oglaines karjeras apkārtnē.
Pēc darba talkotāji aicināti iestiprināties, jo uz vietas tiks gatavota zupa. Tāpat nelielas aktīvistu grupas darbosies citur pagastā, sakopjot ceļmalas, grāvmales un citas teritorijas.
Talkas atbildīgā Gunta Zajankovska, tālr.: 27234149.

Vilces pagasts
Iedzīvotāji ļoti aktīvi darbosies visā pagastā, talkošanas grupiņas būs Ķīves bibliotēkas teritorijā, kur kops ceļmalas, pašvaldības ēkas "Ausmas" apkārtnē, Vilces bibliotēkas teritorijā, pie "Ziedkalne 1" un "Ziedkalne 2" mājām, Vilces pagastmājas apkārtnē, Austrumu ielā, vairāku saimniecību apkārtnē, pie ezera, kur iemīļota jauniešu atpūtas vieta, SAC "Ziedkalne" centra un dabas taku teritorijā, Ziedkalnes darbnīcu apkārtne un "Astarte nafta" teritorija. Talkas atbildīgais Agris Jaunzems, tālr.: 26430730.

Jaunsvirlaukas pagasts
Sakopšanas darbi norisināsies Staļģenē pie tilta vai centrā (atkarībā no ūdenslīmeņa), Dzirnieku ciema centrā, Bluku ciema centrā, Mežciema centrā, Kārniņos autobusa gala pieturā, kur tiks sakopta arī karjeru teritorija.
Talkas atbildīgais Jānis Šteinbergs, tālr.: 28313550

Zaļenieku pagasts
Talcinieki sakops skolas apkārtni, ceļmalu gar parku, jaunieši sakops "saliņu" pie kultūras nama, kur priekšdienās tiek plānots ieviest skeitparku. Iedzīvotāji sakops arī dīķmali pie parka, darbosies Ūziņos un daudzstāvu dzīvojamo māju "Milleri" apkārtnē. 

Zaļeniekos šogad talkas darbiem pulcēsies arī novada pašvaldības centrālā administrācija, kas sakops Zaļās muižas parku. Talcinieki iestiprināties var doties uz parka atpūtas vietu vai "saliņā".
Talkas atbildīgais Alfrēds Reblis, tālr.: 27231142.

Pagājušā gadā talkā Jelgavas novada visos pagastos iesaistījušies vairāk kā 1000 iedzīvotāju, neskaitot mazās iniciatīvas grupas, kas katrā pagastā vēl organizēja savas kompānijas noteiktu objektu sakopšanai.