Konkursam darbus bija iesnieguši 66 autori, un kopā bija iesniegti 114 darbi. Žūrija ekspozīcijai atlasīja 44 autoru 54 darbus, kas ir izstādīti gan Jūrmalas domes vestibilā, gan Mākslinieku namā.

Žūrijā strādāja mākslas zinātniece, Latvijas Mākslas akadēmijas docente Aiga Dzalbe, Dr. sc. soc. Latvijas Universitātes Filozofijas un socioloģijas institūta vadošā pētniece Dagmāra Beitnere, mākslas zinātniece Ieva Lejasmeijere, mākslinieks, Starptautiskās Mākslas asociācijas Latvijas Nacionālās komitejas vadītājs, EAA izpildkomitejas loceklis, LMA, Liepājas Universitātes, RISEBA pasniedzējs Jānis Spalviņš un gleznotājs, dizainers, dizaingrafiķis Jānis Krievs.

13. novembrī izstādes atklāšanā Mākslinieku namā tika paziņoti konkursa rezultāti. Izstādes žūrija pirmo vietu un 300 latu balvu piešķīra Laimai Akmentiņai par darbiem "Dziesma I" un "Dziesma II" un Aijai Bāliņai par darbu "Aprīlis Zaubē".

Otro vietu un 200 latu balvu ieguva Andrejs Joksts par darbu "Mezgls". Trešo vietu un 150 latu balvu dalīja Vija Dzintare par darbu "Cerība" un Askolds Darnopihs par darbu "Daugava". Trešo vietu un 100 latu balvu saņēma Līga Spunde par darbu "Šķidrauts".

Žūrijas atzinības ieguva Ilze Laizāne par darbu "Cīņa, neatkarība, brīvība", Jānis Jēkabsons par darbu "Zaļā zeme", Askolds Kolāts "Nārsta laiks" un Nils Kauliņš par darbu "Ezītis miglā".

Konkursa izstāde Jūrmalas domes vestibilā būs apskatāma līdz 6. decembrim. Izstāde Mākslinieku namā būs skatāma līdz 7. decembrim. Visi izstādes darbi pretendē arī uz "Skatītāju balvu" 200 latu apmērā, tāpēc skatītāji ir aicināti aktīvi izteikt savu viedokli, nobalsojot par sev tīkamāko darbu. Jāpiemin, ka kāds no darbu vērtētājiem izlozes rezultātā iegūs interesantu pārsteiguma balvu no izstādes organizatoriem.

Izstādē piedalās Evija Freidenfelde, Olita Gulbe, Andrejs Ģērmanis, Ligita Caune, Elīna Elere, Nataļja Jeršova, Ineta Greiža, Envija Medne, Ilze Laizāne, Inese Margēviča, Jānis Ritums, Ieva Bondare, Jānis Veiss, Askolds Darnopihs, Ilda Sīlis, Valdis Bušs, Agnese Apsīte, Anna Pabērza, Andrejs Joksts, Rudīte Jēkabsone, Aija Bāliņa, Jānis Jēkabsons, Laima Akmentiņa, Lāsma Pujāte, Madara Gulbis, Ilze Muceniece, Linda Vigdorčika, Antra Ivdra, Ieva Strazdiņa, Andris Vēzis, Līga Spunde, Monta Apsāne, Jānis Murovskis, Reinis Senkēvičs, Antons Voprosovs, Undinus, Benno Tālivalds, Anda Ramāna, Mārīte Kluša, Vija Dzintare, Baiba Cihovska, Agnese Bule, Nils Kauliņš un Mareks Kolāts.