"Es jūs visus apsveicu, jo esat piedzimuši," atklājot kampaņu, apmeklētājus uzrunāja pasākuma organizatore Jana Babre-Laime. Viņa atgādināja mērķus un nostādnes, proti, ka katram ir tiesības uz dzīvību un to atņemt nevienam nevajadzētu būt ļauts. "Visiem, kuriem ir telefoni, uzrakstiet savai mammai "Es tevi mīlu, mammu!"," aicināja akcijas organizatore.

Pēc uzrunas un pateicības vārdiem par ieguldījumu šajā kampaņā idejas autorei Ievai Riekstiņai, organizatorei Janai Babrei-Laimei un baznīcas mācītājam Raivim Martinsonam par drosmīgo lēmumu šīs instalācijas uzstādīšanai pie pašām baznīcas durvīm visi tika aicināti aplūkot bērnu skulptūras, pie kurām ir iespējams izlasīt patiesus stāstus par māmiņām, kuras vērsušās Krīzes grūtniecības centrā un atklājušas savus iemeslus, kāpēc nolēmušas veikt abortu.

Akcijas "Par dzīvību" mērķis ir mainīt sabiedrības attieksmi pret abortiem un izpratni par dzīvību - ikvienam ir tiesības piedzimt, un valstij ir jānodrošina ģimenēm labvēlīgi apstākļi, lai tās izvēlētos bērniņu paturēt.