Daugavietes darbam raksturīga koleģialitāte, dzīves gudrība un sirds siltums. Līvānos viņa ir cienīts un godāts cilvēks, mecenāte, profesionāle, izcils un godīgs līvānietis.

Par pretimnākošu attieksmi, veicot notariālās darbības, kā arī sniedzot personīgu finansiālu atbalstu stipendiju fondam jauniešu studijām augstskolās, Gunta Daugaviete pērn saņēmusi Līvānu novada atzinības rakstu.

Latvijas Zvērinātu notāru kopsapulcē atzinība izteica arī citiem notāriem, kuri krietni veikuši savu darbu - aktīvi piedalījušies gadskārtējās Notāru dienās, konsultējuši iedzīvotājus un apliecinājuši notāriāta vērtības, pieejamību ikvienam.

Atzinības rakstus saņēma Saldus notāre Baibai Skreba, Alūksnes notāre Mārīte Rateniece, Rēzeknes notārs Romualds Laizāns, Jelgavas notāre Daina Andersone, kā arī Rīgas notāres Ingūna Bobrovska, Sandra Stīpniece, Skaidrīte Krūmiņa, Daina Roskoša un Ogres notāre Baiba Dambe.

Piedāvājam noskatīties video par Gada notāri 2013 - Guntu Daugavieti.

Titulu Gada notārs Latvijas Zvērinātu notāru padome piešķir jau devīto gadu. Tituls kalpo kā apliecinājums ne tikai notāra nevainojamai profesionālajai darbībai ikdienā, bet arī ieguldījumam visas notariāta sistēmas attīstībā un popularizēšanā.