"Labo darbu nedēļas" interneta vietnē reģistrēto darbu skaits turpina augt. Dažiem no labo darbu veicējiem vēl nepieciešama palīdzība, lai iecerētais izdotos.

Balvu pamatskolas 3.e klase ciemojusies Balvu slimnīcas Bērnu nodaļā pie mazākajiem slimniekiem, cienastā atnesot paštaisītus ievārījumus, medus burciņas. Skolēni uzdāvināja paštaisīto krāsojamo grāmatiņu un mazo glezniņu "Pūce".

Madonas jaunieši savu labo darbu paveikuši atpūtas kompleksā "Gulbja spārni", kur viņi labiekārtoja atpūtas vietu - stādīja ābelītes, ķiršus, ogu krūmus un pavasara puķes.

Savukārt Piltenes vidusskolas 4.klases skolēni un skolotāja Modrīte Abakuka palīdzēja pensionāriem Dambrovskiem savākt sētā sakritušās ozolzīles. Ozolzīļu spaiņi tika nogādāti medniekiem, kas tos vedīs uz mežu izbarot mežacūkām.

Zvejniekciema vidusskolas 7.klases skolēni iepriecināja pašus mazākos skolas bērnus, tiem rīkojot viktorīnu un cienājot ar konfektēm.

"Labo darbu nedēļā" Rubas speciālās internātpamatskolas 9.klase ciemojusies pie skolas kādreizējās pavāres Maijas tantes un palīdzot viņai salasīt visus pagalmā sakritušos ābolus. Tāpat pārstrādei salasīti nozāģētie ābeļu zari. Jaunieši uzreiz par labo darbu atalgoti ar Maijas tantes pašceptajām plātsmaizēm.

Madonā vēl kāds labais darbs ir tikai procesā. Tur iedzīvotāji ir aicināti ziedot figūriņas smilšu terapijas istabai. Tā izveidota bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām rehabilitācijai.

Tāpat nepieciešamas mēbeles un bērnu apģērbs ģimenei Preiļu novada Aizkalnē. Tur divu bērnu māmiņa lūdz palīdzību – ģimenei nepieciešamas mēbeles un bērnu drēbes, kā arī attīstošās rotaļlietas.

Kā vēstīts, laikā no 13.līdz 19.oktobrim visā Latvijā norit "Labo darbu nedēļa". Labo darbu to veicēji ir aicināti reģistrēt portālā www.palidzesim.lv īpašajā "Labo darbu nedēļa" sadaļā. Tur izvietotas speciāli notikumam izstrādātas kartes izglītības iestādēm, organizācijām, uzņēmumiem un arī citiem, kuri vēlas paveikt ko labu līdzcilvēkiem. Šeit iespējams reģistrēt gan jau paveiktos darbus, gan arī tos, ko vēl plānots īstenot. Tāpat ikviens var sūtīt arī lūgumu pēc palīdzības, lai iecerēto varētu īstenot, rakstot uz e-pastu labie_darbi@palidzesim.lv.