Latvijas hokejistu ārzemēs nopelnītā nauda tiek investēta Latvijā, bet jo īpaši, Mālpils novadā, kur ir tik senas un plašas lauksaimnieciskās ražošanas jaudas un tradīcijas, gandarīts ir novada domes priekšsēdētājs Aleksandrs Lielmežs.

Pasākumā piedalīsies arī Latvijas slieku audzētāju asociācijas prezidents un Mālpils biotehnoloģiju centra valdes loceklis Rihards Pulturs, SIA "Eko ēra" valdes loceklis Jānis Sprukts, SIA "Wormera" valdes loceklis Oļegs Sorokins, kā arī hokejisti Edgars Masaļskis un Mārtiņš Cipulis. Pasākuma organizētāji arī informē, ka sliekkopība ir "Latvijā aktuāls un ļoti perspektīvs biznesa projekts, kurā tiek ieguldīti Latvijas sportistu ārvalstīs nopelnīti honorāri".

Pasākumā Mālpils novada domes apspriežu telpā īsi informēs par slieku audzēšanas biznesu, kurā tiek ieguldīti hokejistu ārzemes nopelnītie līdzekļi. Pēc tam, kopā ar hokejistiem, ieplānota arī ekskursija uz kādreizēju cūku fermu, kurā tiek audzētas sliekas, kā arī uz vēl citu bijušo cūku fermu kompleksu, kur tiek žāvēts un fasēts tā saucamais vermikomposts - sliekkopības galaprodukts.