Šogad biedrības komanda un līdzjutēji, kopskaitā gandrīz 50 cilvēki, startēs visās spēļu disciplīnās, ieskaitot komandu sporta spēles futbolu, basketbolu, volejbolu un tautas bumbu.

Iepriekšējā, 2013. gadā, Mārupes uzņēmēji startēja apvienotajā komandā ar kolēģiem no Rīgas uzņēmēju biedrības un spēļu kopvērtējumā ieguva augsto 3. vietu 17 uzņēmumu komandu konkurencē.

"Mārupes uzņēmējus" pārstāvēs sportisti no uzņēmumiem Mārupes logi, Termex, Beweship, Media Lead Group, Aneira, Metāla studija, LEAD. Korporatīvā komunikācija un Bizpro. Ar atsevišķu komandu spēlēs startēs vēl viens Mārupes uzņēmēju biedrības dalībnieks - Starptautiskā lidosta Rīga.

Kopumā 2. Uzņēmēju sporta spēlēs paredzams, ka piedalīsie 40 - 50 komandas no dažādiem Latvijas uzņēmumiem – LTRK un LDDK biedri, kā Latvijas Balzams, Lursoft, Lattelecom, Brabantia, Sakret, Schenker un daudzi citi.

Spēles organizē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera un Latvijas Darba devēju konfederācija, kas ir vadošās uzņēmēju NVO un apvieno ievērojamu daļu lielos, mazos un vidējos, kā arī mikrouzņēmumus Latvijā. 1. Uzņēmēju sporta spēles notika 2013. gada augustā atpūtas kompleksā "Turbas", Ikšķiles novadā un tajās kopvērtējumā uzvaru izcīnija SIA "Lattelecom" komanda.

Starp sporta spēļu atbalstītājiem šogad būs biedrības Mārupes uzņēmēji dalibnieks SIA Metāla studija, kas izgatavos galvenās balvas - kausus kopvērtējuma uzvarētājām komandām.

Ieskats Mārupes uzņēmēju sniegumā pērn.