Pagājušā gada oktobrī pašvaldībā ar līdzīga rakstura iesniegumu bija vērsušies SIA "NB" pārstāvji, lūdzot atļauju atvērt spēļu zāli Ogrē, Skolas ielā 4, kaimiņos lombardam un veikalam "Iki". Deputāti, ņemot vērā iedzīvotāju aptaujā izteikto viedokli, šo lūgumu novembra sēdē noraidīja. Vairāki lasītāji savu viedokli par plānoto spēļu zāli jau izteikuši portālā "Ogrenet.lv".

Vairāki portāla lasītāji par jaunumiem ir neizpratnē. "Vai vēl nepietiek nelaimīgu ģimeņu, ko piepalīdzējušas izputināt jau esošās spēļu zāles? Vai vēl nepietiek atkarībā kritušu jauniešu?" jautā kāds lasītājs.

Savukārt cits portālam teicis: "Labāk būtu domājuši, kā vispār izdzīt tādas zāles no pilsētas ārā. Visiem būtu vieglāk elpot. Uz veikalu "Drogas" nevar bērnu vienu palaist, jo līdzās ir narkomānu midzenis..." Vēl kāds lasītājs norādījis, ka pie "Drogām" jau tāpat reizēm ballējas ne visai patīkami ļaudis. "Nu ko, tagad abās Mālkalnes prospekta pusēs būs pa "laimētavai", kur dvēseli nospēlēt?" retoriski vaicā lasītāji.

Daudzu iedzīvotāju neizpratni izraisa arī spēļu zāles vietas izvēle, proti, fakts, ka tā atradīsies starp apģērbu un bērnu veikaliem.

Savu viedokli par jaunas spēļu zāles atvēršanu Ogrē iedzīvotāji var izteikt līdz 5. martam.