Šī spēle nautrēniešos guva atsaucību, jo skolēniem bija iespēja īsā laika periodā izspēlēt konkrētas uzņēmējdarbības situācijas, kuras reālajā dzīvē notiek un attīstās daudz lēnāk, kā arī uzskatāmi redzēt un saprast pieļautās kļūdas, novērtēt kļūdu sekas, kam reālajā dzīvē būtu neatgriezenisks raksturs.

Aija Čoiča teic, ka spēles būtība bija apzināties skolēniem naudas vērtību un pašiem prast izanalizēt un novērtēt situāciju. Visas komandas piedalījās izsolē, kur katrai komandai bija jāiegādājas ābeļdārzs un vēlāk pašiem jāveic aprēķini, lai noskaidrotu, pēc cik gadiem bankas kredīts atmaksāsies un varēs iegūt reālu peļņu.

Pārsteidzoši esot bijis tas, ka skolēni izsolē naudu solīja nedomājot. Summas auga vairāku tūkstošu apmērā. Rezultātā: jo dārgāku dārzu nopirksi, jo vairāk vēlāk iegūsi ienākumus. "Kopumā bija lieliska diena – mēs ieguvām pieredzi, kas noderēs mums ikdienā un liks padomāt par bankas kredītu ņemšanu," secina skolniece.

Spēles beigās skolēni nonāca pie secinājuma: cik viegli tērējas nauda, ja tā nav tava, tomēr allaž jāpatur prātā, ka "ne viss ir zelts, kas spīd".