Konts atvērts AS "Latvijas Krājbanka" (UBALLV2X, Konta Nr.(LVL): LV68 UBAL 1100 E243 6100 1, saņēmējs – Ludmila Ušakova).

Ušakovu ģimene pateicas visiem par atbalstu un atgādina, ka šis ir vienīgais konts, kurā tiek vākti līdzekļi Rīgas mēra ārstēšanai. Visi līdzekļi, kas paliks pēc ārstēšanas izdevumu apmaksas, tiks novirzīti labdarībai.

Kononova norāda, ka Ušakova veselības stāvoklis joprojām ir nopietns un Berlīnes klīnikā ārsti nodrošina viņam intensīvu ārstēšanu. Ārstēšanas process ir sarežģīts un arī dārgs.

Jau vēstīts, ka Rīgas mērs nopietni saslima pēc tam, kad neveiksmīgi mēģināja noskriet "Nordea" Rīgas maratona pusmaratona distanci. Ušakovs saļima neilgi pirms finiša un tika vispirms nogādāts Rīgas Stradiņa universitātes klīniskajā slimnīcā, bet dienu vēlāk pārvests uz klīniku Vācijā.

Mediķi skaidro, ka skriešanas laikā pārdzīvotā skābekļa bada dēļ Ušakovam bojātas iekšējo orgānu sistēmas. Saskaņā ar mediķu sniegtajām skopajām ziņām, Rīgas mēra stāvoklis ir vēl joprojām ir smags, taču stabils.