Jūnija sākumā, kad tika ieviests nakts transports, bija plānots to organizēt līdz augusta beigām. Ņemot vērā to, ka pasažieru skaits, kas izmanto nakts transportu, pakāpeniski pieaug, ir nolemts nakts transportu nodrošināt arī turpmāk – līdz pat novembra beigām, kad atkārtoti izskatīs jautājumu par nakts transporta tālāko darbību.

Jūnijā nakts transportu izmantojuši 3595 pasažieri, bet jūlijā – 9132. Populārākais maršruts ir N1 Centrs - Mežciems, abos mēnešos tajā pārvadāti 2049 pasažieri, savukārt vismazāk izmantots ir N9 Centrs - Mežaparks, tajā jūnijā un jūlijā pārvadāti tikai 462 pasažieri.

"Rīgas satiksme" apkalpo 10 nakts maršrutus, kas veidoti tā, lai tiktu apkalpoti Rīgas pilsētas mikrorajonu ar lielāko iedzīvotāju skaitu. Kā galapunkts pilsētas centrā autobusu maršrutiem ir pieturvieta "Stacijas laukums/Centrālā stacija", jo pieturvieta ir pietiekami ietilpīga (vienuviet pie apakšzemes gājēju tuneļiem atrodas trīs sabiedriskā transporta pieturvietas).

Pagaidām maršruti paliks nemainīgi, taču uzņēmums turpinās izpēti un nepieciešamības gadījumā notiks izmaiņas maršrutos.

Visi autobusi no pilsētas centra atiet vienlaicīgi "apaļās" stundās. Atiešanas laiki no galapunkta ir izvēlēti tā, lai pasažieriem būtu vieglāk orientēties kustības sarakstā. Visu nakts maršrutu autobusi no galapunkta "Stacijas laukums/Centrālā stacija" atiet vienlaicīgi – plkst. 24:00; 01:00; 02:00; 03:00; 04:00; 05:00. No otra galapunkta uz pilsētas centru plānots, ka autobusi iziet pusapaļās stundās – plkst. 00:30; 01:30; 02:30; 03:30; 04:30, atsevišķiem maršrutiem atiešanas laiks uz pilsētas centru ir arī plkst. 5.30 (Ķengarags – Centrs, Mežaparks – Čiekurkalns – Centrs, Ziepniekkalns – Vienības gatve – Centrs), pārējos maršrutos ap šo laiku darbu uzsāk dienas maršruti.

Brauciena maksa visiem pasažieriem ir viens lats, un biļeti iespējams iegādāties tikai pie transporta līdzekļa vadītāja. Nakts reisi ietilpst komercpārvadājumu grupā, tādēļ tiem netiek piemērota parastā sabiedriskā transporta pārvadājumu maksa, nedz arī kādi braukšanas maksas atvieglojumi, izņemot tās personas, kurām tiesības izmantot sabiedrisko transportu bez maksas ir paredzētas Invaliditātes likumā.