Saskaņā ar meteoroloģisko dienestu datiem Rīgu klāj vidēji deviņi centimetri (cm) sniega, bet Viļņā ir 10 cm, Tallinā - 21 cm sniega. Helsinkos sniega segas biezums ir no 17 cm piekrastē līdz 23 cm pilsētas ziemeļos, savukārt Stokholmā sniega segas biezums sarucis no 36 cm pagājušās nedēļas ceturtdienā līdz 26 cm pirmdien.

Baltkrievijas galvaspilsētu Minsku klāj 13 cm, Maskavu - 21 cm, Kijevu - 26 cm sniega. Starp Eiropas galvaspilsētām biezākā sniega sega ir Belgradā un Zagrebā - 30 cm.

Biezākā sniega sega Eiropā tradicionāli ir Alpos, kur vietām ir vairāk nekā trīs metrus augsta sniega kārta. Metru dziļš sniegs ir arī vietām kalnu apgabalos Balkānu valstīs un Rumānijā. Zviedrijā līdz 70 cm dziļš sniegs ir ne tikai kalnos, bet arī vietām Baltijas jūras piekrastē.

Krievijas Eiropas daļā visvairāk sniega ir Tveras apkaimē - 44 cm. Ukrainas rietumu un centrālajā daļā sasnidzis līdz 45 cm dziļš sniegs, Kijevas apkaimē šonedēļ var izveidoties pat 60 cm augsta sniega kārta, liecina "Global Forecast System" prognoze.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem biezākā sniega sega Latvijā saglabājas Alūksnē - 26 cm. Valsts lielāko daļu klāj 5-20 cm dziļš sniegs. Igaunijas dienvidos ir līdz 27 cm bieza sniega kārta, savukārt Lietuvā visvairāk sniega ir piejūras pilsētā Klaipēdā - 16 cm.