Individuālā tēla un stila veidošanas kurss, kas noritēja mācību centra "Buts" vietējajā filiālē, ļāva katrai sievietei uzzināt svarīgāko par imidža veidošanu. Noslēgumā kursa dalībnieces atzina, ka jūtas daudz valdzinošākas, atzina filiāles vadītāja Inese Vārna.

Viena no skolniecēm ir Inese Meldere un viņa stāsta, ka, pabeidzot kursus, paaugstinājusies viņas pašapziņa, sevi ieraudzījusi citādāk. "Iemācījos izcelt skaisto sevī un notušēt to, ko negribas izcelt. Sapratu, ka cilvēks pats par sevi ir skaists, tikai jāiemācās to parādīt. Iemācījos uzlikt pareizu grimu, akcentēt acis, iemācījos gaumīgi iepirkties un kombinēt apģērbu, aksesuārus. Lielākais ieguvums - skapī nu ir daudz vietas jaunam apģērbam, un vienmēr ir ko vilkt mugurā," teic Inese.

Savukārt Ivetai Meijere atzīst, ka, lai arī sākumā kurss bijis tikai kā izklaide, viņa atskārtusi, ka bez profesionāla speciālista palīdzības, pašas spēkiem, izmainīt savu ārēju izskatu neizdosies. "Pieredze rādīja, ka var ne tikai izmainīt savu ārējo izskatu, bet mainīties iekšēji - iemīlēt sevi, celt savu pašapziņu. Kursi mani iedvesmoja arī izmainīt ķermeņa formu, samazinot tā apkārtmērus, lai iedomātais tēls un imidžs atbilstu manām vēlmēm."

Kurss sākās septembrī un noslēdzās februāra sākumā. Kursa noslēgumā, lai iemūžinātu izglītojamo veikumu, tika pieaicināts profesionāls fotogrāfs Haralds Fiļipovs.