25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
3 gab.āboli2 ĒKkokosriekstu skaidiņas ĒKpersiku liķieris250 gpiens1 paciņa vaniļas pudiņa pulvera
Sagatavošana
1
Ābolus nomazgā, nomizo, rupji sarīvē, sajauc ar kokosriekstu skaidiņām, liķieri un pilda porciju trauciņos.
2
No piena un pudiņa pulvera pagatavo krēmu, sekojot instrukcijai uz paciņas, un pārlej āboliem.
3
Atdzesē ledusskapī vismaz 30 minūtes un pasniedz.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit