40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
1 kgāboli0.5 glāzeūdens1 gab.citrona sula0.5 glāzecukurs100 gapelsīni vaniļas cukurs1 ĒKželatīns
Sagatavošana
1
Ābolus nomizo, izņem serdes, sagriež.
2
Ābolus sautē ūdenī, kam pielikta viena citrona sula, kamēr tie mīksti. Pievieno cukuru, sasmalcinātas apelsīna daiviņas, vaniļas cukuru.
3
Uzbriedinātu želatīnu iemaisa karstā ābolu biezenī. Iepilda deserta trauciņos. Ievieto ledusskapī uz 2-3 stundām.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit