Foto: Shutterstock
Ābolu krēms visgardāk pasniedzot ar ķiršu vai upeņu sulu.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
1 kgāboli0.5 glāzeūdens1 gab.citrona sula0.5 glāzecukurs100 gapelsīni vaniļas cukurs1 ĒKželatīns

Sagatavošana

1

Ābolus nomizo, izņem serdes, sagriež.

2

Ābolus sautē ūdenī, kam pielikta viena citrona sula, kamēr tie mīksti. Pievieno cukuru, sasmalcinātas apelsīna daiviņas, vaniļas cukuru.

3

Uzbriedinātu želatīnu iemaisa karstā ābolu biezenī. Iepilda deserta trauciņos. Ievieto ledusskapī uz 2-3 stundām.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!