Foto: Shutterstock
Vienkāršie auzu pārslu cepumi ar citrona miziņu.
35Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
100 gmargarīns vai sviests0.75 glāzecukurs vaniļa citrona miziņa2 gab.olas2 glāzesauzu pārslas2 ĒKmilti

Sagatavošana

1

Margarīnu izkausē, saputo ar cukuru, pieliek vanilīnu, citrona miziņu, olas un saputo.

2

Auzu pārslas (der arī četrgraudu un citas) sajauc ar miltiem un tad pievieno margarīna masu.

3

Ar karoti liek uz plāts cepumus, ne pārāk lielus. Cep ~ 170-200 grādu temperatūrā minūtes 10-15 min.

4

Mīklai var pievienot arī rozīnes.

Iesūtīja: ineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!