45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gkartupeļi1 kgsīpoli vai puravi2 ĒKsviests1.2 ldārzeņu buljons50 mlsaldais krējums100 gkausētais siers ar zaļumiem sāls malti melnie pipari pētersīļi
Sagatavošana
1
Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos, sīpolus nomizo un sagriež plānos gredzentiņos.
2
Katliņā izkausē sviestu un nedaudz apcep kartupeļus, sīpolus, pievieno buljonu un un apmēram 15 minūtes sautē uz lēnas uguns.
3
Nedaudz sīpolu ar putu karoti izņem un atliek, pārējo zupu lej blenderī un sakuļ biezenī. Pievieno saldo krējumu, sieru, sāli un piparus.
4
Zupu salej šķīvjos, katrā pievienojot vienādu daudzumu atlikto sīpolu, un pārkaisa ar pētersīļu lapiņām.
"Tasty" padoms: Ja gribas, lai zupa mazliet kraukšķīgāka, tai pievieno grauzdiņus.
Iesūtīja: Larisa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit