10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gtuncis savā sulā2 lavaša plāksnes lapu salāti vai svaigi spināti3 ĒKmajonēze1 sīpols1 ĒKmārrutki1 tomāts
Sagatavošana
1
Sagatavoto masu klāj vienmērīgā kārtā uz lavaša, pārkaisa ar saplucinātām spinātu lapiņām vai veselām svaigo salātu lapām, pāri kārto plānas tomātu šķēles.
2
Lavašu sarullē, katru rullīti pārgriež uz pusēm un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit