40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
150 gmargarīns vai sviests1 glāzecukurs3 gab.olas0.5 gab.citrons1 glāzerūgušpiens vai kefīrs naža galssoda100 grozīnes2 glāzesmilti pūdercukurs
Sagatavošana
1
Magarīnu izkausē, pievieno cukuru, olas, sakuļ, pierīvē citrona miziņu, piespiež citrona sulu, pārmaiņus pielej rūgušpienu vai kefīru un pieber miltus.
2
Mīklu labi izmaisa, pievieno izšķīdinātu sodu, nomazgātas, nosusinātas, miltos apviļātas rozīnes. Ietaukotā veidnē lej sagatavoto mīklu un cep.
3
Kēkss gatavs, kad,iedurot skaliņu, mīkla pie tā nepielīp.
4
Atdzesē, izgāž no veidnes, apkaisa ar pūdercukuru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit