Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojamās ātrās ābolmaizītes. Gards kārums kā brokastīm, tā filmu vakaram ģimenes lokā.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

maize āboli sviests vai margarīns cukurs kanēlis skābs krējums

Sagatavošana

1

Pannu izklāj ar foliju. Maizes šķēles pārziež ar sviestu vai margarīnu. Izkārto uz pannas.

2

Ābolus sagriež plānās šķēlītēs un izkārto uz maizītēm.

3

Skābajam krējumam pievieno kanēli, cukuru un samaisa. Visu pēc vēlmes.

4

Ar skāba krējuma masu pārlej ābolus.

5

Krējumu labāk ņemt dikti biezu, lai netek no maizēm nost, jo tad ātri piedeg un pilna māja ar dūmiem.

6

Maizītes cep cepeškrāsnī aptuveni 180°C, līdz zeltainas. Pēc tam var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!