25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
maize āboli sviests vai margarīns cukurs kanēlis skābs krējums
Sagatavošana
1
Pannu izklāj ar foliju. Maizes šķēles pārziež ar sviestu vai margarīnu. Izkārto uz pannas.
2
Ābolus sagriež plānās šķēlītēs un izkārto uz maizītēm.
3
Skābajam krējumam pievieno kanēli, cukuru un samaisa. Visu pēc vēlmes.
4
Ar skāba krējuma masu pārlej ābolus.
5
Krējumu labāk ņemt dikti biezu, lai netek no maizēm nost, jo tad ātri piedeg un pilna māja ar dūmiem.
6
Maizītes cep cepeškrāsnī aptuveni 180°C, līdz zeltainas. Pēc tam var pārkaisīt ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit