Limonādes krūzē liek saplucinātas piparmētru lapiņas, piegriež svaiga gurķa šķēles. Nomizo rabarberu un ar mazu nazīti sadali to vairākās strēmelēs. Pievieno rabarberus, nedaudz ar karoti sastampā visas sastāvdaļas, lai izdalās sula, un aplej ar aukstu ūdeni.

Ja vēlas, var pievienot arī citrona šķēles, ledu, sīrupu (piemēram, rabarberu vai cidoniju), bet vēl krāšņāk limonāde izskatīsies, ja iemetīsi dažas saldētas ogas.

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!