Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Atsvaidzinoši un sātīgi, ļoti veselīgi un īpaši apetelīgi - tādi ir šie kvinojas salāti ar tomātiem un granātābolu sēkliņām.
25Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
60 gkvinoja400 guz pusēm sagiezti ķirštomāti (dažādu krāsu)1 smalki sagriezts sarkanais sīpols30 gsvaigas piparmētras4 nelieli gurķi, sagriezti stienīšos granātābolu sēklas MĒRCEI:1 saspiesta ķiploka daiviņa2 ĒKcitronu sula1 ĒKsarkanvīna etiķis šķipsnasvaigi malti melnie pipari25 mlgrenadīns (var aizstāt ar medu)40 mlolīveļļa pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Kvinoju pārlej ar vārošu ūdeni un karsē 8-9 minūtes, līdz tā ir uzbriedusi un mīksta. Nokāš šķidrumu un noskalo ar aukstu ūdeni.

2

Gatavo salātu mērci - visas sastāvdaļas sajauc kopā un samaisa.

3

Bļodā ber kvinojas graudus, uz pusēm sagrieztos tomātus, smalcinātos sīpolus, sagrieztus gurķus, kapātas piparmētras un grantātābolu sēklas.

4

Visu samaisa un pārlej ar salātu mērci. Vēlreiz visu samaisa un pasniedz galdā.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!