25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 banāni1 glāzepilngraudu auzu pārslas1 TKsoda citrona sula rieksti, rozīnes, sēkliņas, žāvēti augļi, kanēlis - pēc izvēles
Sagatavošana
1
Bļodiņā ar dakšiņu saspaida banānus. Pievieno auzu pārslas. Samaisa viendabīgā masā (auzu pārslas var arī sablenderēt, tā iegūstot smalkāku masas konsistenci).
2
Pievieno sodu, ko dzēš ar citrona sulu, žāvētos augļus un citas piedevas, visu samaisa.
3
Veido bumbiņas, ko liek uz cepampapīra un ar dakšiņu piespiež plakanas, veidojot cepumu formu.
4
Cep 160 grādos 10 – 15 minūtes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit