40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
175 gauzu pārslas100 gmarcipāns1 gab.olas100 gcukurs1 gab.paciņa vaniļas cukura100 gsviests3 ĒKmilti1 TKmaltas anīsa sēklas1 ĒKkakao
Sagatavošana
1
Pannā apgrauzdē auzu pārslas, līdz tās kļūst kļūst zeltaini brūnas, tad atdzesē.
2
Cepeškrāsni sakarsē, cepešplāti izklāj ar pergamentu vai cepampapīru.
3
Marcipānu samīca mīkstu un sajauc ar olu, cukuru, vaniļas cukuru un mīkstu sviestu.
4
Pievieno auzu pārslas, miltus, anīsu un visu ļoti rūpīgi samaisa.
5
Ar tējkaroti ņem mazas mīklas kaudzītes un liek uz plāts. Cepumus cep 15 minūtes.
6
Gatavus cepumus pārkaisa ar kakao pulveri un ļauj atdzist uz plāts.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit