Foto: Privātais arhīvs
Lai arī cepšana veicas raiti, ar garšošanu jābūt ļoti uzmanīgam! Var gadīties, ka kotletes no šķīvja pazūd ātrāk, nekā iespējams uzcept!
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 kgvistas fileja1 kabacītis (tāds, kuram vēl nav sākušas veidoties sēklas)2 paprikas, nelielas3 olas3 ĒKmilti pēc garšassāls, pipari, citas garšvielas taukvielas cepšanai

Sagatavošana

1

Vistas filejas sagriež nelielos gabaliņos (aptuveni 1x1x1cm ).

2

Smalki sagriež papriku, kabaci nomizo un sarīvē.

3

Gaļu, papriku un kabaci samaisa, pievieno miltus, garšvielas un atkal visu samaisa.

4

Tad masā iemaisa viegli sakultas olas. Iegūtajai masai nav jābūt stingrai un veidojamai.

5

Ar karoti liek sagatavoto masu uz pannas un cep, līdz kotletītes no abām pusēm zeltaini brūnas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!