30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.konservētu turku zirņu bundža1 vārīta biete1 saujamelnās olīvas lociņi1 saujašampinjoni1 paprika pēc garšastomātu pesto
Sagatavošana
1
Šampinjonus sagriež un apcep pannā.
2
Konservētajiem turku zirņiem nolej šķidrumu, saber bļodā.
3
Tad pievieno gabaliņos sagrieztu vārītu bieti, svaigu papriku, melnās olīvas, svaigus lociņus, atdzesētus ceptos šampinjonus.
4
Visu sajauc ar tomātu pesto.
Iesūtīja: Andra
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit