90Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gjāņogas500 mlūdens100 gcukurs50 gkartupeļu milti
Sagatavošana
1
Jāņogām izspiež sulu.
2
Ogu miziņas pārlej ar verdošu ūdeni un vāra 5 minūtes, pēc tam nolej sietā.
3
Novārījumam pievieno cukuru, aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti un uzvāra, beigās pievieno jāņogu sulu, samaisa.
4
Ķīseli salej dziļajos šķīvjos, pārkaisa ar cukuru, lai neveidojas plēvīte un atdzesē.
Pasniedz ar pienu.
Ja sanāca pārāk šķidrs, var pasniegt ar putukrējumu vai ar kādu krēmu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit