10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gbiezpiens1 gab.sīpols1 saišķītis lociņu bunte garšaugi pēc izvēles (baziliks, timiāns, lakši u.c.) pēc garšasdaži krekeri
Sagatavošana
1
Lociņus un zaļumus sīki sagriež. Sīpolu nomizo, smalki sakapā, tad samaisa ar lociņiem.
2
Ar ēdamkaroti ņem biezpienu un ar sausām rokām izveido bumbiņas.
3
Tad tās apviļā lociņu un sīpolu maisījumā vai krekeru drumstalās.
4
Vēl labāk garšos, ja biezpiena vietā izmantosi krēmsieru.
Pasniedz kā uzkodas vai pievieno bumbas salātiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit