Foto: Shutterstock
Biezpiena bumbiņas ar lociņiem piemērotas pasniegšanai uz čipsiem vai krekeriem.
10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 gbiezpiens1 gab.sīpols1 saišķītis lociņu bunte garšaugi pēc izvēles (baziliks, timiāns, lakši u.c.) pēc garšasdaži krekeri

Sagatavošana

1

Lociņus un zaļumus sīki sagriež. Sīpolu nomizo, smalki sakapā, tad samaisa ar lociņiem.

2

Ar ēdamkaroti ņem biezpienu un ar sausām rokām izveido bumbiņas.

3

Tad tās apviļā lociņu un sīpolu maisījumā vai krekeru drumstalās.

4

Vēl labāk garšos, ja biezpiena vietā izmantosi krēmsieru.

Pasniedz kā uzkodas vai pievieno bumbas salātiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!