Foto: Shutterstock
Gardas biezpiena "austiņas" viesību galda kārumiem vai ēšanai pie kāda silta dzēriena.
120Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 gsviests vai margarīns250 gbiezpiens2 glāzesmilti1 glāzecukurs0.33 TKsoda vaniļa

Sagatavošana

1

Margarīnu vai sviestu sakuļ, pievieno biezpienu un saberž. Pievieno miltus, ar etiķī dzēstu sodu un vaniļu. Maisa, līdz veidojas viendabīga mīkla.

2

Mīklu liek ledusskapī 30–60 minūtes, pēc tam to izrullē, ne biezāku par puscentimetru. Ar mazas glāzītes palīdzību izspiež aplīšus, vidū iekaisa nedaudz cukura, saloka četrās daļās, apviļā cukurā un kārto uz ieziestas cepamās plāts.

3

Cepumus liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C, līdz tie zeltaini.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!