90Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
4 gab.olas200 gcukurs100 gmargarīns80 gmanna1 gab.paciņa sausā vaniļas pudiņa1 kgbiezpiens (vēlam krēmveidīgs)1 gab.paciņa cepamā pulvera
Sagatavošana
1
Vēl var pielikt, kas nu kuram garšo- rozīnes, es lieku pa vidu žāvētas plūmes, pilienu citrona sulas, aromātam kādu smaržas esenci (ruma).
2
Olu dzeltenumus samaisa ar cukuru, margarīnu, pieliek mannu, samaisa.
3
Tad masai pievieno biezpienu, vaniļas pudiņu, cepamo pulveri un samaisa.
4
Atsevišķi sakuļ olas baltumus ar sāli un pieliek bāzes maisījumam, lēni iemaisa, beigās pieliek visādas augstāk minētās piedevas.
5
Formu ieziež ar margarīnu un ieber miltus, izkrata (lai veidojas tāda kā kārtiņa).
6
Cep 190° 60-70 min. Atdzesē cepeškrāsnī, nevirinot durtiņas (lai nenosēžas).
Iesūtīja: Ize
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit