Foto: Shutterstock
Gardam desertam biezpiena sacepums ar vaniļas pudiņu.
90Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
4 gab.olas200 gcukurs100 gmargarīns80 gmanna1 gab.paciņa sausā vaniļas pudiņa1 kgbiezpiens (vēlam krēmveidīgs)1 gab.paciņa cepamā pulvera

Sagatavošana

1

Vēl var pielikt, kas nu kuram garšo- rozīnes, es lieku pa vidu žāvētas plūmes, pilienu citrona sulas, aromātam kādu smaržas esenci (ruma).

2

Olu dzeltenumus samaisa ar cukuru, margarīnu, pieliek mannu, samaisa.

3

Tad masai pievieno biezpienu, vaniļas pudiņu, cepamo pulveri un samaisa.

4

Atsevišķi sakuļ olas baltumus ar sāli un pieliek bāzes maisījumam, lēni iemaisa, beigās pieliek visādas augstāk minētās piedevas.

5

Formu ieziež ar margarīnu un ieber miltus, izkrata (lai veidojas tāda kā kārtiņa).

6

Cep 190° 60-70 min. Atdzesē cepeškrāsnī, nevirinot durtiņas (lai nenosēžas).

Iesūtīja: Ize

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!