Foto: Shutterstock
Biezpiena sacepums ar žāvētiem augļiem launagam vai svētku reizei.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
5 gab.olas2 gab.biezpiena paciņas5 ĒKmilti cukurs vaniļa rozīnes aprikozes

Sagatavošana

1

Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, vaniļu, šķipsniņu sāls.

2

Pievieno biezpienu. Rūpīgi izmaisa. Tad miltus un samaisa.

3

Citi parasto miltu vietā liek mannu. Tad sanāk kraukšķīgākas maliņas.

4

Sakuļ olu baltumus un iecilā masā. Liek ietaukotā veidnē un cep aptuveni 180°C, līdz sacepums zeltains.

Iesūtīja: mammis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!