Foto: Shutterstock
Karameļu biskvīta torte ar apelsīnu krēmu un ķiršiem - bauda katrā kumosā.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
300 gcukurs300 gskābs krējums300 gkarameļu mērce300 gmilti10 gsoda300 gsaldais krējums100 gcukurs100 gķirši1 gab.apelsīna miziņa

Sagatavošana

1

Cukuram pievieno krējumu un karameli, rūpīgi saputo.

2

Miltus sajauc ar sodu un pievieno masai, izveidojot viendabīgu mīklu, lej veidnē un cep 250*C karstā cepeškrāsnī 15 minūtes.

3

Saldo krējumu ar cukuru saputo, pievieno sarīvētu apelsīna miziņu un ķiršus.

4

Krēmu klāj uz atdzesēta biskvīta un dekorē pēc vēlēšanās.

Iesūtīja: skudra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!