40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
300 gcukurs300 gskābs krējums300 gkarameļu mērce300 gmilti10 gsoda300 gsaldais krējums100 gcukurs100 gķirši1 gab.apelsīna miziņa
Sagatavošana
1
Cukuram pievieno krējumu un karameli, rūpīgi saputo.
2
Miltus sajauc ar sodu un pievieno masai, izveidojot viendabīgu mīklu, lej veidnē un cep 250*C karstā cepeškrāsnī 15 minūtes.
3
Saldo krējumu ar cukuru saputo, pievieno sarīvētu apelsīna miziņu un ķiršus.
4
Krēmu klāj uz atdzesēta biskvīta un dekorē pēc vēlēšanās.
Iesūtīja: skudra
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit