Foto: Shutterstock
Biskvīta rulete ar aveņu vai kādu citu ievārījumu lielisks papildinājums pie tējas vai kafijas.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 gab.olas4 ĒKmilti4 ĒKcukurs šķipsnasāls4 ĒKaveņu ievārījums (vai kāds cits)

Sagatavošana

1

Olu dzeltenumus atdala no baltumiem.

2

Baltumus ar sāli sakuļ stingrās putās, pievieno cukuru un turpina kult līdz putas gludas, spīdīgas un kā noliek tā stāv.

3

Iecilā dzeltenumus. Iesijā miltus un iecilā.

4

Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, izkaisa ar miltiem, ielej mīklu, vienmērīgi izlīdzina.

5

Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep gatavu.

6

3 minūtes atdzesē, pārziež ievārījumu un satin ruletē. Gatavs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!