Vāra putru, sekojot norādījumiem uz putras iepakojuma vai, piemēram, šīs receptes norādījumiem.
Ja vēlas, var ātrvārāmās pārslas vienkārši pārliet ar verdošu ūdeni - tā, lai tās būtu pārklātas pusotra pirksta platumā, tad samaisīt, pārklāt bļodiņas ar piemērota lieluma šķīvīšīem un uzbriedināt pārslas 5–10 minūtes.
Kamēr putra briest, sagriež šķēlītēs nektarīnu. Pannā izkausē sviestu, liek cepties nektarīna šķēlītes, pēc minūtes pievienojot arī cukuru. Šķēlītes apgriež un turpina cept vēl 2 minūtes.
Nektarīnus liek uz putras, pievieno ogas, jogurtu un pārkaisa ar šķipsnu kanēļa.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit