90Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
900 gcūkgaļas fileja1 ĒKaugu eļļa0.5 glāzebuljons1 glāzetomātu pasta0.5 gab.apelsīna miziņa1 ĒKsasmalcināts čili1 gab.konservētas pupiņas, bundžiņa8 gab.tortilja sāls1 gab.paprika
Sagatavošana
1
Cūkgaļu ierīvē ar sāli, liek uz cepešplāts un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī gatavu.
2
Mērces pagatavošanai katlā lej buljonu, pievieno tomātu pastu, apelsīna miziņu un čili. Tad uzvāra, samazina liesmu, pievieno pupiņas un ļauj vārīties vēl 30 minūtes, līdz mērce kļūst bieza.
3
Gatavo cūkgaļu sīki sagriež, pievieno mērcei un uzvāra.
4
Totiljas ietin folijā un uzsilda cepeškrāsnī, tad satin tās tūtiņā, pilda ar gaļas mērci, salmiņos sagrieztu papriku un pasniedz karstas kā patstāvīgu ēdienu.
Iesūtīja: Lilita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit