Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī ceptas ķirbja šķēles garšos lieliski ar skābo krējumu vai majonēzi.
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ķirbis olīveļļa sojas mērce timiāns Vusteras mērce ķiploki

Sagatavošana

1

Sagriež ķirbi šķēlēs (nemizo) un tad trīsstūrveidīgos gabalos, iemarinē (olīveļļā, sojas mērce, nedaudz Vusteras mērce, timiāns, ķiploki).

2

Ļauj pastāvēt minūtes 10-15 un liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem zem grila.

3

Gatavību pārbauda, iedurot irbulīti, ja viegli iet iekšā - gatavs.

Iesūtīja: Laima

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!