30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
0.5 kgāboli cukurs5 gab.olas cirona miziņa vaniļa500 mlsaldais krējums ĒKželatīns
Sagatavošana
1
Ābolus nomizo, cepeškrāsnī sacep ar cukuru.
2
Saputo piecu olu dzeltenumus kopā ar citronu miziņu, vanilīnu, cukuru.
3
Atsevišķi saputo saldo krējumu, ko iecilā ābolu masā, pievienojot 2—3 ēdamkarotes uzbriedināta un izkausēta želatīna.
4
Pilda deserta trauciņos, atdzesē ledusskapī un pasniedz.
Iesūtīja: Lilija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit