35Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
10 nelieli kartupeļi, sagriezti uz pusēm vai daiviņās2 burkāni, sagriezti ripiņās4 bietes, sagrieztas četrās daļās pāris timiāna zariņi2 ĒKolīveļļa sāls, pipari2 saujasRomiešu salāti (vai citi lapu salāti) Cēzara vai Itāļu salātu mērce2 olas
Sagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem, cepamplātī ieklāj foliju.
2
Sagrieztos dārzeņus sajauc ar olīveļļu, timiānu, šķipsnu sāls un piparu. Visu ber uz cepamplāts un liek cepeškrāsnī uz 30 minūtēm.
3
Uz šķīvja kārto lapu salātus, kam pāri liek ceptos dārzeņus. Pārslaka ar salātu mērci un "virsotnē" liek vārīto olu.
4
Pārgriež dzeltenumu, ļaujot tam notecēt uz dārzeņiem kā krēmīgai mērcītei. Pasniedz nekavējoties.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit