Foto: DELFI
Citrona krēms pasniedzams ar sakultu putukrējumu un pārkaisītu ar rīvētu šokolādi.
90Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.olas5 ĒKcukurs rīvēta citrona miziņa2 gab.citronu sula1 gab.paciņa želatīna200 gsaldais krējums4 ĒKrīvēta šokolāde

Sagatavošana

1

Olu baltumus atdala no dzeltenuma.

2

Dzeltenumu un citrona miziņu sakuļ putās.

3

Katliņā uzsilda citrona sulu, izšķīdina tajā uzbriedinātu želatīnu, atdzesē.

4

Baltumu sakuļ stingrās putās. Citrona un želatīna masu sajauc ar olu dzeltenumu un iecilā saputoto olu baltumu.

5

Liek krēmu trauciņos, vēsā vietā, lai atdziest.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!