Foto: Shutterstock
Skābi - saldā cienītājiem jānomēģina citronu - putukrējuma želeja.
30Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

4 gab.citroni cukurs2 gab.želatīns paciņās saldais krējums

Sagatavošana

1

Izspiež 3-4 citronu sulu. Jāuzmanās, lai nebūtu sēkliņas, jo tās dod rūgtumu.

2

Ielej sulu palielā traukā, pieber cukuru un pielej vārītu aukstu ūdeni, lai pašķaidītu sulu (tā, lai rezultātā sanāktu apmēra 1 litrs).

3

Citādi pārāk koncentrēta, tomēr rezultātā ir jābūt par stipru un par skābu.

4

Pielej izkausētu želatīnu (uz litru šķidruma vajag 2 paciņas, jo citādi var nesaželēt).

5

Tad piejauc ar cukuru saputotu putukrējumu. Kārtīgi iemaisa, uzlej uz pamatnes un liek ledusskapī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!