40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gcūkgaļas fileja1 ĒKsviests0.5 ĒKcukurs0.5 TKsāls1 gab.sīpols2 gab.burkāni1 glāzezirņi0.75 glāzeskrējums2 TKkrievu sinepes svaigi pētersīļi
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež gabaliņos. Burkānus nomizo, sagriež ripiņās. Sīpolus nomizo, sīki sakapā.
2
Pannā izkausē sviestu, apcep gaļu. Pievieno cukuru, gaļu 3–4 minūtes apbrūnina, tad uzkaisa sāli, noņem gaļu no pannas.
3
Pannā apcep sīpolus un burkānus. Gaļu liek pannā pie dārzeņiem.
4
Krējumu sajauc ar sinepēm, pārlej gaļai un dārzeņiem, uzliek vāku un sautē 25–30 minūtes.
5
Ja vēlas, gatavam sautējumam var pārkaisīt sasmalcinātus svaigus pētersīļus.
Iesūtīja: sashag
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit