Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojams, sātīgs un gards cūkgaļas sautējums ar burkāniem un zirnīšiem pikantā krējuma – sinepju mērcē. Garšos lieliski gan ar kartupeļiem, gan rīsiem, griķiem vai makaroniem.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gcūkgaļas fileja1 ĒKsviests0.5 ĒKcukurs0.5 TKsāls1 gab.sīpols2 gab.burkāni1 glāzezirņi0.75 glāzeskrējums2 TKkrievu sinepes svaigi pētersīļi

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež gabaliņos. Burkānus nomizo, sagriež ripiņās. Sīpolus nomizo, sīki sakapā.

2

Pannā izkausē sviestu, apcep gaļu. Pievieno cukuru, gaļu 3–4 minūtes apbrūnina, tad uzkaisa sāli, noņem gaļu no pannas.

3

Pannā apcep sīpolus un burkānus. Gaļu liek pannā pie dārzeņiem.

4

Krējumu sajauc ar sinepēm, pārlej gaļai un dārzeņiem, uzliek vāku un sautē 25–30 minūtes.

5

Ja vēlas, gatavam sautējumam var pārkaisīt sasmalcinātus svaigus pētersīļus.

Iesūtīja: sashag

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!