20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 cukīni saulē kaltēti tomāti Santa Maria100 gkvinoja (vai kuskuss)1 paciņa Santa Maria garšaugu maisījuma ar ķiplokiem1 saujalapu salāti pēc izvēles (biešu lapiņas, rukola vai jaunie spināti)150 gFetas siers
Sagatavošana
1
Vāra kvinoju, ievērojot ražotāja norādījumus uz iepakojuma. Ja izmanto kuskusu, to uzbriedina.
2
Cukīni sagriež plānās šķēlītēs un viegli apcep uz grila vai pannā.
3
Saulē kaltētos tomātus sagriež nelielos gabaliņos.
4
Traukā ber kvinoju (vai kuskusu), pievieno tomātus un garšaugu maisījumu. Visu samaisa.
5
Salātu traukā kārto lapu salātus, pāri ber kvinojas (kuskusa) maisījumu un ceptās cukīni šķēlītes. Pāri kārto gabaliņos sagrieztu fetas sieru.
Pasniedz nekavējoties un izbauda.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit