Foto: Shutterstock
Espreso krēms - gards deserts, bet nav vēlams ēst pirms gulētiešanas.
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 lsaldais krējums1 paciņa želatīns2.5 ĒKdabīga kafija cukurs

Sagatavošana

1

Saputo krējumu ar cukuru.

2

Uzbriedina želatīnu - želatīnu ieber traukā, pārlej ūdeni un ļauj uzbriest ~ 10 minūtes. Tad izkausē karstā ūdens peldē).

3

Kafiju aplej ar pavisam nelielu daudzumu karsta ūdens un ļauj ievilkties. Atdzesētu samaisa ar izkausētu želatīnu un ar miksera palīdzību iejauc putukrējumā.

Iesūtīja: daiga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!