10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 gavenes250 grikota65 glapu salāti, piemēram, kressalāti3 ĒKaveņu ievārījums2 ĒKbalzamiko mērce
Sagatavošana
1
Ar dakšiņu saspaida 100 gramus aveņu, samaisa tās ar ievārījumu un balzamiko mērci. Ja vēlas, lai iegūtā masa būtu bez kauliņiem, to var izberzt caur sietu.
2
Uz šķīvjiem kārto salātu lapas, atlikušās avenes un bumbiņās veidotu rikotas sieru.
3
Visu pārlej ar mērci un nesteidzīgi bauda pēc pamatēdiena.
Recepti sagatavojusi uztura speciāliste Jevgēnija Jansone.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit