Foto: Shutterstock
Eļļā cepts tofu gardām uzkodām vai vieglai maltītei.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

375 gtofu80 gmilti (vēlams rīsu)2 TKmalts koriandrs1 TKmalts kardamons1 ķiploka daiviņa125 gūdens eļļa

Sagatavošana

1

Tofu sagriež 1 cm lielos garenos gabaliņos.

2

Miltus, koriandru, kardamonu un sasmalcinātus ķiplokus aplej ar ūdeni un labi samaisa.

3

Katlā sakarsē eļļu.

4

Tofu gabaliņus iemērc miltu un garšvielu maisījumā. Ar putu smeļamo karoti liek eļļā pa 3 tofu gabaliņiem un cep no visām pusēm kraukšķīgi brūnu.

5

Lieko eļļu notecina.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!