Varbūt globālās sasilšanas draudu dēļ modes mākslinieki, šķiet, ir nolēmuši atvēsināt šo pavasari ar labi krītošiem audumiem, vieglām aprisēm un bezgalīgām baltās krāsas niansēm.
"Ralph Lauren" kolekcija bija gandrīz pilnīgi balta, savukārt "Calvin Klein" un "Helmut Lang" ar balto krāsu centušies panākt vieglumu. Gan īpaši piegrieztām žaketēm, gan pieguļošiem sporta apģērbiem, gan sievišķīgām kleitām ir tendence kļūt arvien gaišākiem.

Neļaujies tumšo toņu vilinājumam: paraugies uz modes mākslinieku veikumu un pērļu nokrāsām un padomā, kā padarīt savu pavasara garderobi gaišāku.

Baltais: kā to nēsāt

Ietērpšanās no galvas līdz kājām baltā ir saprātīga izvēle cilvēkiem, kuri dzīvo tropiskajā klimatā, kā arī Anglijas jūras kara flotes pārstāvjiem. Mums pārējiem nenāktu par sliktu žilbinošajam efektam pievienot vēl kādu citu krāsu vai vismaz rūpīgi izvēlētu aksesuāru.

Melnā krāsa vienmēr ir bijusi populāra, bet tā ir tik paredzama! Šajā sezonā izmēģini kaut ko no ziloņkaula/brūno krāsu paletes, piemēram haki safari žaketi ar mirdzoši baltu blūzi un pieguļošām biksēm vai arī uzvelc izsmalcinātu baltu blūzi pāri džinsiem.

Ja tu sliecies vairāk uz vienkrāsainu efektu, vismaz pamēģini kombinēt baltos toņus - krīta, ziloņkaula, austeres – ar kaifīgu metālisku somu vai jostiņu. Citādi, iespējams, tev kāds veikalā varētu palūgt izmērīt asinsspiedienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!